Het Hof van Elsloo - Elsloo - max. 23 Personen

+ 8

Algemeen

Kloosterweg 3

8424 SH, Elsloo

Nederland

0516-513525

personen

 23


Slaapkamers

 18


Badkamers

 18


Woonruimte

 160M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Faciliteiten Hof van Elsloo

Dit luxe groepshotel ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en recreatieruimte bied plaats aan max. 23 personen. (wij adviseren  max. 20 personen voor zorg-groepen). De Hof van Elsloo grens aan het hotel, zodat u makkelijk kamers bij kunt huren, mocht de groep te groot zijn.

De Huiskamer

Een gezellige ruimte die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Er zijn diverse zitjes en hoge tafels die iedereen een eigen plek in deze ruimte geeft. bij koud weer is de sfeer haard gezellig aan en is de bar dé ontmoetingsplaats waar je kan napraten over de belevenissen van die dag. De vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond, waarbij  een optreden op ons podium niet mag ontbreken. Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

Slaapkamers

Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoons-kamers. De 10 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 2 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Een douchezitje, toiletbeugels, hoog/laag bedden en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem. Het zwembad dient gereserveerd te worden.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard

Faciliteiten Buiten

Terras
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Hof van Elsloo? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Kloosterweg 3

8424 SH, Elsloo

Nederland

0516-513525

personen

 23


Slaapkamers

 18


Badkamers

 18


Woonruimte

 160M2

Reeds bekeken accommodaties

Het Hof van Elsloo

Faciliteiten Hof van Elsloo Dit luxe groepshotel ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en recreatieruimte bied plaats aan max. 23 person...

personen 23 Slaapkamers 18 Badkamers 18 Woonruimte 160M2
Toon deze accommodatie