De Binnenplaets - Elsloo - max. 23 Personen

+ 8

Algemeen

De Vrije Vogel

Kloosterweg 3

8424 SH, Elsloo

Nederland

0516-513525

personen

 23


Slaapkamers

 10


Badkamers

 10


Woonruimte

 140M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Binnenplaets

Onze groeps-vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitgekozen en is de blikvanger in onze huiskamer. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers en maakt u gebruik van ons verwarmd overdekt zwembad. Kortom u bent welkom!

De Huiskamer

De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u, tijdens de wintermaanden en de weekenden eenvoudige maaltijden zelf bereiden. In de andere periode hebben wij een menu voor uw groep samengesteld.

De zaal is ruim en licht; de openslaande deuren geven toegang tot uw eigen terras. De ramen aan de andere kant van de zaal geven uitzicht op de landerijen.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

De slaapkamers

Er bevinden zich 8 slaapkamers op de begane grond, allen met eigen badkamer. Kamers B.04 t/m B.08 hebben aangepaste badkamers. Een douchezitje, toiletbeugels, hoog/laag bedden en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Op de eerste etage bevinden zich 2 kamers met badkamer.

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,0 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

Aantal personen

15 tot 25 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Binnenplaets? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Kloosterweg 3

8424 SH, Elsloo

Nederland

0516-513525

personen

 23


Slaapkamers

 10


Badkamers

 10


Woonruimte

 140M2

Reeds bekeken accommodaties

De Binnenplaets

De Binnenplaets Onze groeps-vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rus...

personen 23 Slaapkamers 10 Badkamers 10 Woonruimte 140M2
Toon deze accommodatie