Neptunus - Het Huis - Idskenhuizen - max. 35 Personen

+ 23

Algemeen

Zeil- en surfschool Neptunus

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 35


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Dit gebouw was voorheen de woning van de schoolmeester, vandaar nog steeds de benaming ‘Het Huis’. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. Beneden vindt u een eenvoudige keuken met 4 grote gaspitten, een groot werkblad/aanrecht, gootsteen en een koelkast. De ‘huiskamer’ is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Hier zijn tafels en stoelen neergezet voor ongeveer 35 personen. Ook de douche en aparte wc kunt u beneden vinden. Als u de trap naar boven neemt komt u in de ruime slaapzaal. Hier zijn slaapplaatsen voor 12 personen door middel van stapelbedden en losse bedden. Ook zijn hier twee wastafels met warm en koud stromend water.

Houten Gebouw

Deze accommodatie wordt gebruikt samen met het, centraal verwarmde, “Houten Gebouw” wat pal naast het Huis gelegen is. Hier zijn de andere 24 slaapplaatsen, waardoor deze accommodatie uitermate geschikt is voor groepen tot 35 personen. Hier zijn ook 6 nieuwe douche en twee toiletten in een verwarmde ruimte te vinden. Op alle bedden ligt een hoeslaken en een kussen. Een dekbed set is eventueel te huur. Ook kunt u zelf een sloop en een dekbed of slaapzak meenemen.

De ideale locatie voor een groepsaccommodatie in het hart van het Friese Merengebied. De verschillende accommodaties geven ons de mogelijkheid om groepen van 10 tot 130 personen te ontvangen. Een gezellig familieweekend, een paar dagen uitrusten met vrienden, lekker uitwaaien op het water. We denken graag mee voor een leuk programma! De vier accommodaties van Neptunus zijn geschikt voor groepen van 15-68 personen. U kunt de accommodaties ook combineren, om zo met een groep tot 130 personen bij ons te verblijven.

Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt met beneden slaapkamers en boven een grote eetzaal. Boven is ook een grote keuken gerealiseerd waar voor 130 man gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm.

'Het Huis' was voorheen de woning van de armenmeester, vandaar nog steeds deze benaming. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze ruimte is in combinatie met het naastgelegen 'Houten Gebouw' geschikt voor ongeveer 40 personen.

'Het Dorpshuis' tenslotte heeft jarenlang dienst gedaan als dorpshuis en gymzaal van Idskenhuizen. Inmiddels hebben we ook dit pand volledig verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Hier vindt u twee grote slaapkamers met in totaal 22 slaapplekken en een gezellige woonkamer. Hier is ook een keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is dan ook uitstekend geschikt voor kleinere groepen.

Door onze gunstige ligging is het prachtig om vanuit Idskenhuizen mooie dagtochten te maken over de Friese wateren. Zelf of onder leiding van één van onze instructeurs kunt u met onze boten de Friese dorpjes als Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek over het water leren kennen.

Naast talloze wandel- en fietsroutes kunnen we onder andere powerkite-clinics, windsurfen of zeilen in de Laser als groepsactiviteit aanbieden.

We kijken ernaar uit om u in Idskenhuizen te ontvangen!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Aan het water

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Neptunus - Het Huis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 35


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Neptunus - Het Huis

Dit gebouw was voorheen de woning van de schoolmeester, vandaar nog steeds de benaming ‘Het Huis’. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. Beneden vindt u een eenvoudige keuken met 4 grote gasp...

personen 35 Badkamers 6
Toon deze accommodatie