Neptunus - t Dorpshuis - Idskenhuizen - max. 22 Personen

+ 21

Algemeen

Zeil- en surfschool Neptunus

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 22


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Dit voormalige dorpshuis is opgedeeld in twee delen. Aan de ene kant is een café gerealiseerd, en aan de andere kant een groepsaccommodatie die wij nog steeds ‘het Dorpshuis’ noemen. Hier vind u twee slaapkamers met 5 en 6 stapelbedden, elk met een eigen badkamer met elk twee douches en twee wastafels. Op alle bedden ligt een hoeslaken en een kussen. Dekbedset zijn eventueel te huur. Ook kunt u zelf een sloop en een dekbed of slaapzak meenemen.

In de gemeubileerde recreatieruimte kunt u gezellig bij elkaar zitten. Ook is hier een keuken geplaatst die van alle gemakken voorzien is om voor een relatief kleine groep te koken. Deze accommodatie is dan ook uitstekend geschikt voor kleine groepen tot 22 personen.

De ideale locatie voor een groepsaccommodatie in het hart van het Friese Merengebied. De verschillende accommodaties geven ons de mogelijkheid om groepen van 10 tot 130 personen te ontvangen. Een gezellig familieweekend, een paar dagen uitrusten met vrienden, lekker uitwaaien op het water. We denken graag mee voor een leuk programma! De vier accommodaties van Neptunus zijn geschikt voor groepen van 15-68 personen. U kunt de accommodaties ook combineren, om zo met een groep tot 130 personen bij ons te verblijven.

Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt met beneden slaapkamers en boven een grote eetzaal. Boven is ook een grote keuken gerealiseerd waar voor 130 man gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm.

'Het Huis' was voorheen de woning van de armenmeester, vandaar nog steeds deze benaming. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze ruimte is in combinatie met het naastgelegen 'Houten Gebouw' geschikt voor ongeveer 40 personen.

'Het Dorpshuis' tenslotte heeft jarenlang dienst gedaan als dorpshuis en gymzaal van Idskenhuizen. Inmiddels hebben we ook dit pand volledig verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Hier vindt u twee grote slaapkamers met in totaal 22 slaapplekken en een gezellige woonkamer. Hier is ook een keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is dan ook uitstekend geschikt voor kleinere groepen.

Door onze gunstige ligging is het prachtig om vanuit Idskenhuizen mooie dagtochten te maken over de Friese wateren. Zelf of onder leiding van één van onze instructeurs kunt u met onze boten de Friese dorpjes als Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek over het water leren kennen.

Naast talloze wandel- en fietsroutes kunnen we onder andere powerkite-clinics, windsurfen of zeilen in de Laser als groepsactiviteit aanbieden.

We kijken ernaar uit om u in Idskenhuizen te ontvangen!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Aan het water
Slaapkamer 1e verdieping appartement

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Waterlocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Neptunus - t Dorpshuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 22


Reeds bekeken accommodaties

Neptunus - t Dorpshuis

Dit voormalige dorpshuis is opgedeeld in twee delen. Aan de ene kant is een café gerealiseerd, en aan de andere kant een groepsaccommodatie die wij nog steeds ‘het Dorpshuis’ noemen. Hier vind u twee slaapkamers met 5 ...

personen 22
Toon deze accommodatie