Neptunus - De Kerk - Idskenhuizen - max. 68 Personen

+ 12

Algemeen

Zeil- en surfschool Neptunus

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 68


Slaapkamers

 11


Badkamers

 12


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Deze in 1934 gebouwde Gereformeerde kerk is in 1982 verbouwd en gaan dienen als hoofdaccommodatie van Zeilschool Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt zodat er meer mogelijkheden ontstonden.

Beneden: Beneden zijn 11 slaapvertrekken gemaakt met allen tussen de 2 en 4 stapelbedden. Alle kamers hebben een wastafel met warm en koud stromend water en kastruimte voor bagage. Achter in de hal vindt u 12 douches en 4 wc’s. Op alle bedden ligt een hoeslaken en een kussen. Dekbed set is optioneel. Ook kunt u zelf een sloop en een slaapzak of dekbed meenemen.

Boven: Als u de trap naar boven neemt komt u in een grote gezellige ruimte waar het originele dak nog te zien is. Hier is een splinternieuwe grote keuken gerealiseerd waar voor 120 man gekookt kan worden. De keuken is volledig ingericht en voldoet aan de Haccp-voorwaarden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm. De zaal kent veel verschillende gezichten. De ruimte kan dienen als eetzaal voor een gezellig diner met een capaciteit van 120 personen, maar de tafels kunnen ook gezellig bij elkaar gezet worden. Deze accommodatie is vooral geschikt voor bedrijfsuitjes en familieweekenden en uitermate geschikt voor groepen van 35 tot 70 personen.

De Kerk is geheel verwarmd met vloerverwarming.

De ideale locatie voor een groepsaccommodatie in het hart van het Friese Merengebied. De verschillende accommodaties geven ons de mogelijkheid om groepen van 10 tot 130 personen te ontvangen. Een gezellig familieweekend, een paar dagen uitrusten met vrienden, lekker uitwaaien op het water. We denken graag mee voor een leuk programma! De vier accommodaties van Neptunus zijn geschikt voor groepen van 15-68 personen. U kunt de accommodaties ook combineren, om zo met een groep tot 130 personen bij ons te verblijven.

Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt met beneden slaapkamers en boven een grote eetzaal. Boven is ook een grote keuken gerealiseerd waar voor 130 man gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm.

'Het Huis' was voorheen de woning van de armenmeester, vandaar nog steeds deze benaming. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze ruimte is in combinatie met het naastgelegen 'Houten Gebouw' geschikt voor ongeveer 40 personen.

'Het Dorpshuis' tenslotte heeft jarenlang dienst gedaan als dorpshuis en gymzaal van Idskenhuizen. Inmiddels hebben we ook dit pand volledig verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Hier vindt u twee grote slaapkamers met in totaal 22 slaapplekken en een gezellige woonkamer. Hier is ook een keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is dan ook uitstekend geschikt voor kleinere groepen.

Door onze gunstige ligging is het prachtig om vanuit Idskenhuizen mooie dagtochten te maken over de Friese wateren. Zelf of onder leiding van één van onze instructeurs kunt u met onze boten de Friese dorpjes als Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek over het water leren kennen.

Naast talloze wandel- en fietsroutes kunnen we onder andere powerkite-clinics, windsurfen of zeilen in de Laser als groepsactiviteit aanbieden.

We kijken ernaar uit om u in Idskenhuizen te ontvangen!

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Koffiezetapparaat
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Neptunus - De Kerk? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Bramerstraat 66

8523 NJ, Idskenhuizen

Nederland

personen

 68


Slaapkamers

 11


Badkamers

 12


Reeds bekeken accommodaties

Neptunus - De Kerk

Deze in 1934 gebouwde Gereformeerde kerk is in 1982 verbouwd en gaan dienen als hoofdaccommodatie van Zeilschool Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt zodat er meer mogelijkheden ontstonden. Beneden...

personen 68 Slaapkamers 11 Badkamers 12
Toon deze accommodatie