De Turfhoeke - Gorredijk - max. 20 Personen

+ 20

Algemeen

De Turfhoeke

it Goarrefean 101

8401NL, Gorredijk

Nederland

0513-464540

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Woonruimte

 400M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Luxe en sfeervolle 5* groepsaccommodatie Friesland. De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen. U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben. De inrichting van de groepsaccommodatie is volledig verzorgd door de Friese vormgever en meubelontwerper Gjalt Pilat (Pilat & Pilat). Het is heerlijk om met elkaar tijd in en rond De Turfhoeke door te brengen. Ruimte om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken in de privacy van je eigen slaapkamer. Samen koken, samen eten, ’s avonds urenlang bijpraten bij de buitenhaard. Een lange wandeling of fietstocht maken door de afwisselende omgeving. Of maak een programma met de leuke activiteiten die wij kunnen bieden. Geen zin om boodschappen te doen en/of te koken, bekijk dan onze verzorgings-mogelijkheden. Nieuwsgierig? Bel en/of kom gerust even langs! Maaike Ploeg en Hessel Koopmans

Groepsaccommodatie Friesland, 8 slaapkamers

Wij geloven dat samen zijn, contact met elkaar maken en bovenal mooie herinneringen creëren echt belangrijk is in het leven. We hebben vier jaar geleden een ruim 100 jaar oude stelpboerderij gerestaureerd en omgebouwd tot een prachtig luxe groepsaccommodatie in Gorredijk, Friesland. De Turfhoeke is de plek om tijd door te brengen met je dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben. Kom ook bij ons mooie momenten verzamelen!

Onze accommodatie krijgt een 9,3 score. Bekijk de reviews

Contact met elkaar
Uitgebreid samen koken in de royale keuken rijk voorzien van apparatuur en servies om daarna uitgebreid te tafelen aan de grote, eikenhouten Pake Sytze tafel. De mooie bar en ruime bank maken de huiskamer tot heerlijke plek om met zijn allen gezellig te kletsen en te borrelen.

Genieten & plezier
Samen lachen om de herinneringen van vroeger buiten op het fijne terras 's avonds bij de buitenhaard; erg gezellig! De inrichting van de groepsaccommodatie is volledig verzorgd door de Friese vormgever en meubelontwerper Gjalt Pilat (Pilat & Pilat) en voelt warm aan. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote tuin met speeltoestellen. Een lange wandeling of fietstocht door de afwisselende omgeving of een tochtje maken over het water met onze oude zeilpraam de 'Wynsliper'.

Ontspannen en bijtanken
Kom heerlijk tot rust in de zeer comfortabele bedden in één van de 8 ruime twee- of driepersoons slaapkamers. Geniet van je eigen slaapkamer met luxe badkamer. Iedereen kan mee; er zijn ook 2 slaapkamers ingericht voor minder validen.

De omgeving

De Turfhoeke is landelijk gelegen, zo’n 2,5 kilometer buiten het bloeiende dorp Gorredijk, in de Zuidoosthoek van Friesland genaamd De Friese Wouden. Een uniek landschap van weiland en water, maar ook van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken. De Turfhoeke is een mooi startpunt als je houdt van wandelen, fietsen, vissen of varen.

De Friese Wouden     

De Friese Wouden: Land van natuurlijk ritme

De Friese Wouden is een regio waar je nog echt van het leven kan genieten, waar je veel kan ondernemen en beleven, onverwachte ontmoetingen kan hebben,
inspiratie kan opdoen, onthaasten en weldadig kan verblijven in een groene een duurzame omgeving.

Een regio waar je kan ondervinden dat niet het vele goed is, maar het goede veel.
Waar je geprikkeld wordt om de zintuigen open te stellen en het eigen karakter - de authenticiteit - van de streek te ontdekken;  
al wandelend, fietsend, varend, sportend of onthaastend.

Fryslân is meer dan alleen meren, terpen, dijken en de Elfsteden, het is óók een gebied van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken. Samen vormen die het unieke landschap van de Friese Wouden.

Vanuit de Friese Wouden is heel Noord Nederland dichtbij.  

Verblijven in een rustig gebied om vanaf deze plek 3 nationale parken en 2 nationale landschappen te ontdekken.
Binnen een uur rijden stap je op de boot naar een Waddeneiland, en met de boot kun je vanaf Duitsland,  via Drenthe naar de Friese Wouden varen. Wil je nog verder? dan vaar je door naar de Friese Meren, het Lauwersmeer of de Weerribben.  

Ook Culturele Hoofdstad Leeuwarden is door snelwegen in een half uur bereikbaar. Een dagje naar het Groninger museum, zeehondencentrum Pieterburen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, of winkelcentrum Assen? Nooit langer dan een uur onderweg! Zelfs Amsterdam is binnen 1,5 uur bereikbaar.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Boxspringbedden

Faciliteiten Overige

gashaard-sfeerhaard

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven

Faciliteiten electra

TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Turfhoeke? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

it Goarrefean 101

8401NL, Gorredijk

Nederland

0513-464540

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Woonruimte

 400M2

Reeds bekeken accommodaties

De Turfhoeke

Luxe en sfeervolle 5* groepsaccommodatie Friesland. De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen. U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij....

personen 20 Slaapkamers 8 Badkamers 8 Woonruimte 400M2
Toon deze accommodatie