Het Koetshuis - Landgoed Lauswolt - Beetsterzwaag - max. 15 Personen

+ 16

Algemeen

Van Harinxmaweg 10

9244 CJ, Beetsterzwaag

Nederland

personen

 15


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Een groepsaccommodatie in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beetsterzwaag, Friesland; 
Het Koetshuis heeft in 2007 landelijke bekendheid gekregen door de kabinetsformatie van Kabinet Balkenende V wat daar is geformeerd. Naast het Koetshuis ligt de befaamde Golf & Country Club Lauswolt aan de rand van het bos.
  
Het Koetshuis kan 2 tot 14 personen herbergen in 7 luxe kamers en suites met eigen badkamer (optioneel tot 15 personen). De ruime, gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden, familie of collega’s te vertoeven. Er zijn bovendien uitstekende mogelijkheden om presentaties en team meetings te faciliteren met up-to-date audiovisuele apparatuur.

 

Omgeving en overige informatie


Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. 
Het hotel op Landgoed Lauswolt (loopafstand) biedt bovendien een scala aan mogelijkheden qua culinaire invulling, beauty behandelingen en fitness & sportfaciliteiten.
 
Deze unieke locatie biedt zowel voor de zakelijke als recreatieve markt vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een sportief golfweekend, een zakelijke boardmeeting of teambuilding sessie.
 
In de directe omgeving van Landgoed Lauswolt kunt u heerlijk wandelen, fietsen of met een door ons geregelde sloep met picknickmand het water op. De Veenhoop is namelijk maar 12 minuten van het landgoed rijden. Hebt u speciale wensen? De medewerkers van Landgoed Lauswolt staan u graag bij in het samenstellen van uw programma: van kookworkshop, cursus schilderen, kaatsclinic, outdoor activiteit, wijnproeverij, solex-tour tot huifkartocht. Zegt u het maar!
 

Weekend

Hoogseizoen           € 3550.00

Laagseizoen            € 3150.00

Midweek

Hoogseizoen           € 3250.00

Laagseizoen           € 2950.00

Week

Hoogseizoen           € 4750.00

Laagseizoen           € 4250.00

Aantal personen

15 tot 25 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Koetshuis - Landgoed Lauswolt? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Van Harinxmaweg 10

9244 CJ, Beetsterzwaag

Nederland

personen

 15


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

Het Koetshuis - Landgoed Lauswolt

Een groepsaccommodatie in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beet...

personen 14 Slaapkamers 7 Badkamers 7
Toon deze accommodatie