Grote Groepsaccommodatie - Dwingeloo - max. 60 Personen

+ 24

Algemeen

Lheebroek 33

7991 PM , Dwingeloo

Nederland

personen

 60


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Meistershof beschikt over 2 groepsaccommodaties: Groepsaccommodatie de Boerderij en Groepsaccommodatie de Es . De accommodaties liggen naast elkaar en zijn door grote groepen perfect gezamenlijk te huren. Wat onze groepsaccommodaties zo uniek maakt is de ligging naast een Nationaal Park en de originele elementen en de unieke traditionele bouwstijl. Een grote groepsaccommodatie huren in Drenthe doet u bij Meistershof!

Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe
De Boerderij biedt plaats aan 6 – 30 personen.

Beneden is de keuken, de recreatie- en eetzaal (deze grenst aan de recreatiezaal van de camping) en zijn de toiletvoorzieningen. U kunt ook (gratis) gebruik manken van de nieuwe sanitaire voorzieningen van de camping (alleen in het zomerseizoen 2 april – 30 september). Een box en twee kinderstoelen zijn aanwezig. In de Boerderij kunt u alleen boven slapen. Boven is ook een toilet. Buiten is een gezellig zitje voorzien van picknicktafels en tuinmeubilair.

Groepsaccommodatie de Es in Drenthe
De Es biedt plaats aan 6 – 35 personen. Beneden is de recreatie- en eetzaal, keuken, sanitaire voorzieningen, twee slaapzalen en 1 slaapkamertje. Boven zijn slaapkamers en –zalen, douche en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden die u zowel als 1 of 2 persoonsbed kunt opmaken. De bedden zijn koppelbaar per twee. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden. U kunt ook (gratis) gebruik maken van de nieuwe sanitaire voorzieningen op de camping (alleen in het zomerseizoen 2 april – 30 september). Een box en twee kinderstoelen zijn aanwezig.

Buiten is een gezellig zitje voorzien van tuinmeubilair. Deze gehele accommodatie hebt u voor uw privé.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Faciliteiten electra

Wi-Fi
CD Speler
DVD Speler
Radio
TV

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Linnengoed (betaald)
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Grote Groepsaccommodatie? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lheebroek 33

7991 PM , Dwingeloo

Nederland

personen

 60


Reeds bekeken accommodaties

Grote Groepsaccommodatie

Meistershof beschikt over 2 groepsaccommodaties: Groepsaccommodatie de Boerderij en Groepsaccommodatie de Es . De accommodaties liggen naast elkaar en zijn door grote groepen perfect gezamenlijk te huren. Wat onze groepsaccommodaties zo ...

personen 60
Toon deze accommodatie