De Boerderij - Dwingeloo - max. 30 Personen

+ 9

Algemeen

Lheebroek 33

7991 PM , Dwingeloo

Nederland

personen

 30


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe is gelegen op een schitterende locatie, namelijk aan de rand van een Nationaal Park. De bijzondere groepsaccommodatie is geschikt voor 6 tot 30 personen en stamt uit het jaar 1897. Beneden is de keuken, de recreatie- en eetzaal (deze grenst aan de recreatiezaal van de camping) en zijn de toiletvoorzieningen. U kunt ook (gratis) gebruik manken van de nieuwe sanitaire voorzieningen van de camping (alleen in het zomerseizoen 2 april – 30 september). Een box en twee kinderstoelen zijn aanwezig. In de Boerderij kunt u alleen boven slapen. Boven is ook een toilet. Buiten is een gezellig zitje voorzien van picknicktafels en tuinmeubilair.

Meistershof in Dwingeloo, Drenthe is een prachtige gezellige en kindvriendelijke camping met aandacht voor elkaar. De camping ligt aan de rand van het nationaal park ” Dwingelderveld” , in het mooie Drenthe dicht bij de toeristische brinkdorpjes Dwingeloo, Diever, Ruinen en Havelte vindt u ons parkachtig aangelegd kampeerterrein met prima verzorgde, royale kampeer- en camperplaatsen. 

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Boerderij? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lheebroek 33

7991 PM , Dwingeloo

Nederland

personen

 30


Reeds bekeken accommodaties

De Boerderij

Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe is gelegen op een schitterende locatie, namelijk aan de rand van een Nationaal Park. De bijzondere groepsaccommodatie is geschikt voor 6 tot 30 personen en stamt uit het jaar 1897...

personen 30
Toon deze accommodatie