Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie de Vos (92 Personen) - Lunteren - max. 92 Personen

+ 7

Algemeen

Galgenbergweg 3

6741 KJ, Lunteren

Nederland

Aantal personen

 92


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


Komt u met een groot gezelschap? Reserveer dan accommodatie de Vos. Voor uw reünies, conferenties of trainingsweekenden is dit de perfecte keuze. In de keuken vindt u alle apparatuur van deze tijd. De eetzaal annex recreatieruimte heeft een podium met alles erop en eraan. Rond dit verblijf ligt een eigen speelweide en een terras. De Vos telt 92 slaapplaatsen en beschikt over draadloos internet.

Grote recreatieruimte
Hier staan de tools om uw trainingsweekenden, conferenties of reünies tot een onvergetelijk succes te maken. De gezellige recreatiezaal van dit groepsverblijf heeft een dvd, televisie en een bar. Voor het muzikale talent in uw groep staat er een piano. Ook heeft de Vos een podium met vaste audio- en videoapparatuur. Uw presentatie, training of voordracht wordt op dit platform een eitje.

Moderne keuken
Een groepsverblijf op de Veluwe is niet compleet met een moderne keuken voor een grote groep logees. Alles wat u verlangt is er aanwezig. Van royale koelkasten, een koffiezetapparaat tot een magnetron. Uw vaatwasser staat apart in de aangrenzende spoelruimte. Dat is wel zo handig.

Flinke slaapkamers
Groepsverblijf de Vos heeft 9 slaapkamers. 7 kamers met 6 en 2 kamers met 2 stapelbedden. De badkamers en slaapkamers liggen naast elkaar. Kijkt u op de plattegrond voor een indruk.

Bent u op zoek naar een modern, rolstoel toegankelijk en centraal gelegen groepsverblijf op de Veluwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Wildwal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, verenigingen en schoolkampen. Bovendien is de omgeving zeer kindvriendelijk. Daarbij is de bosrijke streek fantastisch om te wandelen en te fietsen. Als familie, vereniging of school bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. U verblijft op basis van zelfverzorging. Lunteren is uitstekend bereikbaar, per auto of openbaar vervoer.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie de Vos (92 Personen)? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie de Vos (92 Personen)

Komt u met een groot gezelschap? Reserveer dan accommodatie de Vos. Voor uw reünies, conferenties of trainingsweekenden is dit de perfecte keuze. In de keuken vindt u alle apparatuur van deze tijd. De eetzaal annex recreatieruimte h...

Aantal personen 92 Slaapkamers 9 Badkamers 9
Toon deze accommodatie