Groepsaccommodatie De Veltmaat - Haarle - max. 40 Personen

Algemeen

Oude Deventerweg 8

7448 RL, Haarle

Nederland

Aantal personen

 40


De Veltmaat heeft veel ruimte zowel binnen in de accommodatie als buitenom en is rolstoel toegankelijk.

De accommodatie is gezellig en landelijk ingericht, waardoor de plattelandsbeleving ook binnen terug komt. In de ruime keuken is het een leuke uitdaging om gezellig met elkaar te koken en daarna lekker te eten in de aparte aangrenzende eetkamer.

Buiten is een ruim terras waar u gezellig kunt zitten en ook prima kunt barbecueën met de hele groep.

Op het naastgelegen speelveld zijn een aantal speeltoestellen aanwezig en is er ruimte om een partijtje voet of volleybal te spelen.

Landelijk gelegen groepsaccommodaties aan de rand van Nationaal Park de 'Sallandse Heuvelrug'.

Even buiten het dorpje Haarle, bij Hellendoorn, ligt De Heidebloem Recreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat (rolstoeltoegankelijk). Beide groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot 40 personen. U kunt vanuit de groepsaccommodatie prachtig wandelen en fietsen (fietsroute netwerk) in Nationaal Park 'De Sallandse Heuvelrug' met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten, een bezoek brengen aan één van de vele musea, naar Avonturenpark Hellendoorn of vele andere recreatieve mogelijkheden die de omgeving van Hellendoorn u biedt.

Kom genieten van natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Veltmaat? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Reeds bekeken accommodaties

De Veltmaat

De Veltmaat heeft veel ruimte zowel binnen in de accommodatie als buitenom en is rolstoel toegankelijk. De accommodatie is gezellig en landelijk ingericht, waardoor de plattelandsbeleving ook binnen terug komt. In de ruime keuken ...

Aantal personen 40
Toon deze accommodatie