Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Mineursberg - Reek - max. 36 Personen

+ 14

Algemeen

Kamplaan 1

5375 KP, Reek

Nederland

Aantal personen

 36


Slaapkamers

 12


Badkamers

 3


Even lekker de natuur in met de hele groep? Dan is de Mineursberg de perfecte plek! Gelegen in de Reekse bossen loop je vanuit de accommodatie direct de bossen in. Een kunstgras trapveldje biedt plaats voor een potje voetbal en ’s avonds stook je een lekker kampvuurtje in de kampvuurkuil. De accommodatie bestaat uit drie gebouwen die in totaal ruimte bieden aan groepen tot 32 personen verdeeld over 8 tweepersoons slaapkamers en vier vierpersoons slaapkamers. Is je groep iets groter? Met behulp van de slaapbanken kun je uitbreiden tot 36 personen. In de grootste bungalow is een leefruimte ingericht waar je met de hele groep kunt zitten. Hier bevindt zich ook een televisie, Sonos, houtkachel en een compleet uitgeruste keuken met oven, gasfornuis, magnetron, vaatwassers en koelkasten. In een van de kleinere bungalows is een leuke kinderhoek gecreëerd met een glijbaan en klimtoestel voor de allerkleinsten.
 
In elke bungalow bevindt zich een badkamer. De badkamers in de kleine bungalows zijn ingericht met een douche en ligbad. In de grote bungalow bevinden zich twee douches en twee toiletten.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Mineursberg? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Mineursberg

Even lekker de natuur in met de hele groep? Dan is de Mineursberg de perfecte plek! Gelegen in de Reekse bossen loop je vanuit de accommodatie direct de bossen in. Een kunstgras trapveldje biedt plaats voor een potje voetbal en ’...

Aantal personen 36 Slaapkamers 12 Badkamers 3
Toon deze accommodatie