Groepsaccommodatie Outdoor CabinCamp - Grolloo - max. 54 Personen

+ 6

Algemeen

Schoonloerstraat, 49

9444 TH, Grolloo

Nederland

0592-501418

Aantal personen

 54


Slaapkamers

 6


Badkamers

 1


De sfeer van het kamperen en stoer buiten zijn, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons Outdoor CabinCamp. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten te koken en een pluktuin is dit een stoere plek om te verblijven! In iedere Outdoor Cabin is ruimte voor 6 personen: 4 bedden beneden en 2 slaapplaatsen op de slaapzolder. Het is mogelijk om uit te breiden naar 8 of 10 personen per Cabin. Toiletten en douches zijn aanwezig in het toiletgebouw naast het CabinCamp. In de gemeenschappelijke ruimte, het BaseCamp, kan iedereen overdekt bij elkaar zitten en is een keuken aanwezig. 

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Outdoor CabinCamp? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Reeds bekeken accommodaties

Outdoor CabinCamp

De sfeer van het kamperen en stoer buiten zijn, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons Outdoor CabinCamp. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten t...

Aantal personen 52 Slaapkamers 6 Badkamers 1
Toon deze accommodatie